menu

Amphitheatre Bookshop Reimagines The Reading Space [Pics]

Amphitheatre Bookshop Reimagines The Reading Space [Pics]
culture

A shop in Slovakia has been transformed into an auditorium-like area for readings and workshops.

Emma Hutchings
  • 17 january 2012

This bookshop and cafe in Bratislava, Slovakia, has been reimagined by Plural and Totalstudio to create a more flexible and interactive space for patrons. ‘Alexis’ now has wooden steps in the center of the store, which can also be used as seating for casual reading or small workshops and other events held there.

Along the sides are two huge bookshelves, which fill the length of the walls, creating an enclosed atmosphere. At the top of the steps is an elevated cafe and a storage room, office and restroom are located down a staircase in the cafe, leading below the floor. Click through to see photos of the new layout:

Totalstudio

Trending

Innovator Explains How Cognitive Computing Is Changing Consumer Expectations At PSFK Future Of Retail 2017

Retail
PSFK EVENT


FUTURE OF RETAIL 2017 CONFERENCE:
Transformation Strategies For Customer-First Business



BUY TICKETS

TREND REPORT


FORECAST 2020
The Consumer Roles That Will Shape Our Future
 

DOWNLOAD NOW

No search results found.