Take A Look Inside Google’s Co-Working Space In London [Pics]

The search giant’s seven-floor communal, collaborative workplace is for supporting start-ups in the area.

Jump Studios have finished designing Google’s unique co-working space for London-based start-ups at the “Silicon Roundabout” in Shoreditch. ‘Campus‘ offers seven floors of flexible work spaces, free high speed internet and support for new tech companies like mentoring programs, speaker series, and networking events.

Large, open-plan spaces offer abundant communal workplaces and reclaimed shipping containers house informal meeting rooms, small kitchens and lockers. There is also a cafe, a 40-bike storage area, a presentation room for up to 140 people and a large inspiration wall made from reclaimed vegetable crates. The top-floor flat roof has been timber decked and will be used for cinema screenings and social gatherings. Stripping back the surfaces, revealing the exisiting structure, and using inexpensive materials like linoleum and plywood, has given the building features a raw, workshop-like aesthetic.

Click through to see photos of the Google Campus:

Jump Studios

Photos by Gareth Gardner

Quantcast