An designer envisions a creativity-inspiring interior space.

Mathieu Lehanneur recently redesigned the interior space for the newly completed L'Atelier des Enfants, a children's workshop at the Centre Pompidou in Paris. The floor and the walls seamlessly blend into each other, alluding to the curved ramps found at skate parks. The designer created this minimalist environment to allow children to feel unrestrained about their creativity.

He explains:

I wanted to give children the immediate impression on entering the ‘Ateliers' of an area without limits or constraints. I wanted them to feel like they were on a huge white sheet that needed to be filled.

READ THIS ARTICLE FOR $15
$15 provides access to this article and every case-study, interview, and analysis piece that we publish for the next 30 days. Our Premium Subscription also provides access to a database of over 100,000 articles on innovation in brand, customer, and retail experience.
Already a subscriber? Log in