Restaurant That Blends Into The Mountains [Pics]

Restaurant That Blends Into The Mountains [Pics]
Design

A restaurant in Norway uses its geographical surroundings as design inspiration.

Yi Chen
  • 29 august 2011

The Trollwall restaurant and visitors’ center is a building whose aesthetic mirrors that of its surroundings: tall, angular mountains. Located in Trollveggen, Norway,  Trollwall is designed by architecture firm Reiulf Ramstad Arkitekter (RRA). The center is constructed of reflective glass and with the right lighting and angle, it almost blends into the beautiful backdrop. The design is simple but creates a unique characteristic to the building.

Access this article for free
Fill in your email below and you'll gain access to this article while also receiving a number of membership features as part of a special 30-day trial.
*Already a member? Log in here

Learn About Our Membership Services

Need Research Help?
As a member you can ask us any research questions and get complimentary research assistance with a 4-day turnaround. Reports inclde stats, quotes, and best-inclass examples on research topics.
Remain Informed & Strategic
We publish several trends reports each month. By becoming a member you will have access to over 100 existing reports, plus a growing catalog of deep topical analysis and debrief-style reports so you always remain in the know.
See Trends Come To Life
Meet your peers and immerse yourself in monthly trend and innovation webinars and discounted conferences.
No search results found.