In Brief

A re-purposed trade show booth and street finds create a localized environment.

Amsterdam based design firm Como Park was commissioned by Levi’s to create a new store interior concept. Frame Magazine recently reported on the behind the scenes failures and successes which led the design team to consider reusing materials in the store.

‘While the first concept looked good on paper, we made some prototypes and it just didn’t feel right,’ says Kenneth Jaworski of agency Como Park, adding that the first concept was also over budget. ‘We got lucky when permit issues delayed the project, giving us an opportunity to re-evaluate the design. At that point, we rethought and redesigned the store completely.’

BASIC MEMBER CONTENT
This content is available for Basic Members.
Already a member, log in