A beautifully designed interior with a mix of organic and raw elements.

Architect Hiroyuki Miyake has designed a stunningly beautiful interior for a beauty salon called Troove in Gifu, Japan. Using a mixture of wood panels, concrete, and soft lighting fixtures, the design is minimalistic with a subtle organic flare. Stepping into this space immediately relaxes the customers and makes them feel at ease.

The focus of the space are the large zig-zagged metal sheets, which were inspired by traditional Japanese folding screens. The down lights are reflected on the polished wooden floors, giving the metal screen more luster in appearance. Hidden away behind the screen are washing basins where customers can walk through between the gap of the large metal sheets.

EXCLUSIVE MEMBER CONTENT
PSFK provides access to this article and every report, case-study, interview, and analysis that we publish for our members. PSFK Professional Membership also unlocks accessto unlimited customized research assistance and our database of over 100,000 insights on innovation trendspanning across eight industry sectors—from culture and brand to retail and customer experience.
Already a members? Log in