The restaurant situated in an unlikely location, builds on the nature theme and uses only locally grown ingredients.

A restaurant in the quiet Japanese island of Okinawa, is built 20-feet above the ground on what looks a giant tree. The Gajumaru diner is constructed to look like a giant treehouse nested between massive branches. Customers enter the restaurant vial the spiral stairway and elevator inside the tree trunk.

Gajumaru sources organic and local ingredients from the area. By purchasing locally grown food, the restaurant is able to reduce packaging and carbon waste associated with shipping. Not only does the diner have one of the best views over-looking the Naha Harbour, but it's also known for its delicious cuisines.

EXCLUSIVE MEMBER CONTENT
PSFK provides access to this article and every report, case-study, interview, and analysis that we publish for our members. PSFK Professional Membership also unlocks accessto unlimited customized research assistance and our database of over 100,000 insights on innovation trendspanning across eight industry sectors—from culture and brand to retail and customer experience.
Already a members? Log in