The Hypercubus from Austrian firm WG3 is bolted to a concrete pad in one corner and raised for a staircase on the opposite edge.

This concept design from Austrian studio WG3 is a cube-shaped living space meant for temporary stays. The small tilted Hypercubus takes advantage of the natural landscape to immerse its guests. One corner is bolted to a concrete pad and the opposite edge is raised, with a metal staircase used to support it. The mini hotel units are mobile and can easily be moved to different locations. They are divided into three sections, with the lower area used for a bath, then a middle living space, and a loft to sleep in at the top.

READ THIS ARTICLE FOR $15
$15 provides access to this article and every case-study, interview, and analysis piece that we publish for the next 30 days. Our Premium Subscription also provides access to a database of over 100,000 articles on innovation in brand, customer, and retail experience.
Already a subscriber? Log in