Seattle's Bullitt Center uses design and panoramic views to entice people to take care of their health.

Built to meet the rigorous environmental standards of the The Living Building Challenge certification program, Seattle's newest carbon neutral office space, the Bullitt Center, has been designed and outfitted with all of the latest efficiency and environmentally sustainable innovations. Through enhancements like solar panel arrays, rainwater collection systems, and composting toilets the building can produce all of its own electricity, collect enough water to meet its needs, and produce almost no waste. But one of the more notable initiatives attempts to both conserve energy and improve health happens not through technology, but through social engineering and compelling design.

UP YOUR QUOTA FOR JUST $15 A MONTH
PSFK’s Premium Subscription provides access to a database of over 100,000 articles featuring new ideas, interviews, analysis and opinion on the latest innovation in brand, customer and retail experience.
Already a subscriber? Log in
(powered by Wallkit)