Designed by Tokyo firm Klein Dytham, the colorful interior has a koi pond mobile food stalls.

Designed by Tokyo architecture firm Klein Dytham, Google’s new office in Japan incorporates elements of the local history and culture. The interior references traditional Japanese elements, with one floor designed in the spirit of a bathhouse and another with a digital fish pond containing interactive koi carp.

Dezeen reports that the office features colorful and imaginative designs, with perforated concrete blocks defining the corridors and informal meeting areas scattered throughout. Different colors mark the zones and Google’s logos have been incorporated into the wallpaper, which is based on Japan’s timber architecture.

BASIC MEMBER CONTENT
This content is available for Basic Members.
Already a member, log in