Outer storage compartments along Dutch building allow for a more spacious interior.

Mei Architecten en Stedenbouwers finished its latest project in Rotterdam with an unusual feature — storage compartments that cling to one side of the building like barnacles.

The architects built upon a power plant turned audio-visual production center to create the new multi-purpose complex containing offices, a supermarket, gym, apartments, and combined live-work space. Each of the 11 floors contains ten outer closets, built out of a synthetic material with a UV-resistant coating.

Take a look:

UP YOUR QUOTA FOR JUST $15 A MONTH
PSFK’s Premium Subscription provides access to a database of over 100,000 articles featuring new ideas, interviews, analysis and opinion on the latest innovation in brand, customer and retail experience.
Already a subscriber? Log in
(powered by Wallkit)