Twitter's new cafeteria lends intimacy to an impersonal space.

Two homesteader cabins from the late 1800s were brought into the social networking giant's Mid-Market office in San Francisco, where they will be refurbished and revamped into a cozier lunch space and hangout spot for employees.

Lundberg Design, the firm in charge of the design elements at Twitter's headquarters, has been looking for a way to break up the open spaces of the dining area, and found that these log cabins could offer intimacy to an impersonal space. As described by Lundberg, these installations will serve as “rooms within a room.”

READ THIS ARTICLE FOR $15
$15 provides access to this article and every case-study, interview, and analysis piece that we publish for the next 30 days. Our Premium Subscription also provides access to a database of over 100,000 articles on innovation in brand, customer, and retail experience.
Already a subscriber? Log in