IO Studio designed the center, which gives clients a personalized tour based on their individual needs

Design and architecture firm IO Studio designed the Vodafone Customer Experience Center in the Czech Republic, which lets clients receive a personalized tour based on their individual needs. The modern and artistic design aims to create a visual dialogue between the headquarters/experience and the customers.

The interior design was etablished for presentation purposes, and allows Vodafone's valued clients to get a tailored tour providing a portfolio of the telecommunication technology and its services. The showroom area has a familiar feel yet boasts examples of the company's most advanced technologies, introducing customers to a wide range of services and products.

EXCLUSIVE MEMBER CONTENT
PSFK provides access to this article and every report, case-study, interview, and analysis that we publish for our members. PSFK Professional Membership also unlocks accessto unlimited customized research assistance and our database of over 100,000 insights on innovation trendspanning across eight industry sectors—from culture and brand to retail and customer experience.
Already a members? Log in