In-store interiors come alive at this Japan shop by bringing the outdoors indoors

Aesop is known for pioneering avant-garde shop floors with an approach that prides itself on minimalism and organic organisms. The brand's latest venture at its first signature store in the Japanese city of Sapporo is no exception.

The new store was created in collaboration with Fukuoka-based Japanese design firm CASE-REAL under the leadership of Representative Director Koichi Futatsumat and Ritsu Shibata with lighting design by Branch's Tatsuki Nakamura.

Providing a refreshing take on bricks-and-mortar spaces, the new interiors borrows from natural formations that can be found within the unique aesthetic of its store habitat. That being Hokkaido's (Sapporo is the capital of this northern Japanese island) mountainous surrounds that include picturesque snow-covered urban and rural landscapes.

READ THIS ARTICLE FOR $15
$15 provides access to this article and every case-study, interview, and analysis piece that we publish for the next 30 days. Our Premium Subscription also provides access to a database of over 100,000 articles on innovation in brand, customer, and retail experience.
Already a subscriber? Log in