Rockwell Group LAB is bringing a unique and playful perspective to their new installation in New York City

In New York City, the building at 605 3rd Avenue is redefining what a lobby should look like. Rockwell Group and the LAB – Rockwell’s dedicated studio that focuses on merging strategic insights and interactive technology to create unique architectural experiences – undertook a renovation project commissioned by the Fisher Brothers, turning a lobby into a transformative space while fusing art and technology to create a special experience for passersby and tenants alike. The lobby, therefore, is an accurate reflection of the design theme ‘kaleidoscope.’

UP YOUR QUOTA FOR JUST $15 A MONTH
PSFK’s Premium Subscription provides access to a database of over 100,000 articles featuring new ideas, interviews, analysis and opinion on the latest innovation in brand, customer and retail experience.
Already a subscriber? Log in
(powered by Wallkit)