The retail and cafe project is designed as a hidden treasure for urban explorers

Beneath the busy Sukiyabashi intersection, three floors down in the sub basement of the Ginza Sony Building, lies a new concept store and cafe. The space doesn't reflect the luxury brand glitz of the surrounding street level retail stores, but rather takes design ques from an adjacent subterranean parking structure. The Park•ing is an experimental dining and retail space across two underground levels designed by Nobuo Araki/The Archetype. The project aims to explore the coexistence of a dynamic shopping space within a parking environment, of which one of Ginza's largest is right next door.

READ THIS ARTICLE FOR $15
$15 provides access to this article and every case-study, interview, and analysis piece that we publish for the next 30 days. Our Premium Subscription also provides access to a database of over 100,000 articles on innovation in brand, customer, and retail experience.
Already a subscriber? Log in