JWT Gets A Green Redesign For The Future

The Paris office of the agency gets a sustainable update that acts as virtual calling card for their digital-only branch.

French designer, Mathieu Lehanneur, has redesigned the Paris outpost of advertising agency JWT in collaboration with architect Ana Moussinet. The creative layout and futuristic furniture are meant to embody and demonstrate the digital speciality of the Paris office.

The regular chain of information and authority has been broken down by placing the offices of the chairmen and the director of the company on the ground floor, in the midst of the office communication core. The cyclical nature of the digital world, where information is input, altered, and output is reflected in the design of the central meeting room whose walls have been constructed entirely out of recycled paper fibers from the office’s refuse, symbolising the outdated nature of paper in our new digital age.

The main lobby is furnished with geometric and amorphous-shaped seating that can be used as chairs or tables. As well, hanging plants that have been designed by the creative firm Scenocosme, play music when you brush against them creating a veritable organic jukebox, the playlist of which can be updated by the members of the office.

JWT

[via Arbitare]

Quantcast